top of page

Miért jó itt dolgozni?

Baráti, családias légkör

Fontos számunkra a csapat, hogy a munkánkat jó hangulatban végezzük. Amikor épp nem dolgozunk, akkor is szívesen töltünk együtt közös időt, legyen az egy sport nap, Abesse Café vagy bármilyen csapatépítő program. Együtt ünnepeljük meg a sikereinket.
Új kollégáinkat szeretettel várjuk az új belépők reggelijére, az év végi karácsonyi vacsorán köszöntjük a lojalitás díjasokat és hirdetjük ki a Szuper Hero-kat és az év csapatát, akik munkatársi jelölés alapján az adott év kiemelkedő kollégái.

Hibrid munkarend

Az elmúlt időszak nekünk is megmutatta, hogy hatékonyak vagyunk otthon, de fontos, hogy találkozzunk egymással, ezért rugalmas, hibrid munkarendben dolgozunk. Átlagban heti két napot töltünk az irodában, a többi napokon home office-ban végezzük a feladatainkat.

Szakmai műhely, fejlődési lehetőség

Többnyire nagyvállalatoknak szolgáltatunk. Izgalmas üzleti problémák támogatására fejlesztünk ki és vezetünk be alkalmazásokat és üzemeltetjük azokat hosszú távon. Devops csapatokban dolgozunk, akiket folyamatosan fejlesztünk módszertanilag és biztosítjuk a legújabb technológiák megismerését. A szenior kollégák mentorként támogatják a fiatalabb munkatársakat.
A teljesítményértékelő beszélgetéseken nemcsak a múltbeli eredményeidről beszélgetsz a vezetőddel, hanem vele együtt szakmai jövőt terveztek. Ezek alapján alakul ki a Te személyes fejlesztési terved.
Olyan szakmai feladatokat igyekszünk adni, ahol az érettségi szintednek megfelelőn a lehető legtöbbet tudsz fejlődni.

Juttatások

Versenyképes jövedelmek mellé munkatársaink már a belépést követően ingyenesen részesülnek az Union Egészségbiztosítási Szolgáltatásban. Ez a csomag esetleges betegség esetén több fajta orvosi vizsgálatra igénybe vehető.

bottom of page