top of page
73a52774-1082-429f-8b45-d04650549296-1.jpg

Abesse Future program

Abesse Future Program– Kezdd nálunk a jövőd!!

Az Abesse Future Program célja, hogy megtaláljuk jövendő kollégáinkat. Van a mondás, hogy tíz év tapasztalatot tíz év kemény munkával lehet megszerezni. Csak az nem mindegy, hogy milyen minőségben töltöd el azt a bizonyos tíz évet...

Az Abesse Future programjában sok újdonságot fogsz megismerni kiegészítve az iskolai tanulmányaidat és ezzel párhuzamosan készségszinten megtanulod ezeket professzionális vállalati környezetben alkalmazni. Ez nem kevés munka, nem könnyű! Minden lehetőséget megkapsz, ha tudsz élni vele, odateszed magad, nagyon értékes iparágvezető tudást és gyakorlatot fogsz szerezni a professzionális nagyvállalati szoftverfejlesztés területén.

Teljes körű tag leszel az egyik DevOps csapatunkban, ahol éles üzleti környezetben kapott feladatokon keresztül megtapasztalhatod, hogy milyen egy komplex, nagyvállalati projektben, szolgáltatásban dolgozni.

A Program első két hónapja a tanulásról szól online tananyagok és terület specifikus gyakorló feladatok segítségével. Ennek célja, hogy megismerd az alapvető eszközöket, technológiákat, amikkel a szolgáltatásokat nyújtjuk.

A két hónap leteltével egy sikeres értékelő beszélgetés után – fontos, hogy Te is és az Abesse is úgy érezze, hogy ez egy prosperáló együttműködés – bekerülsz egy projekt csapatba, ahol már éles gyakorlati projektekben, szolgáltatásokban fejlesztheted tovább tudásodat, valós ügyfél feladatokat megoldva.

Ehhez segítséget is adunk neked, dedikált szakmai mentor támogat a program ideje alatt:

  • Mentoraink segítenek elsajátítani a használt eszközöket (Teams, Outlook, Azure Devops Server, GIT, EA, Rappid, stb.)

  • Támogatást kapsz a standard technológiáik elmélyítésében és a sajátosságok megismerésében

  • Ha közös projekten dolgoztok, megmutatja neked a projekt releváns részleteit (miről szól, műszaki architektúra, DevGuide, CI/CD folyamat, dokumentumok, projekt események és szereplők, stb.)

  • Ha nem dolgoztok közös projekten, akkor támogatja a kapcsolatodat azzal a vezetőfejlesztővel, akinek a projektjén dolgozol, így segítve a fejlődésedet

Büszkék vagyunk az Abesse tudásra, hogy már 20 éve az IT fejlesztői piac meghatározó tagjai vagyunk. Munkatársaink belső szakmai műhelyt gondoznak, melynek keretében időnként az épp aktuális technológiákról, az IT világ aktualitásairól tartanak belső előadásokat. Várunk téged is ezekre a programokra.

Fontosnak tartjuk, hogy valós, objektív visszajelzéseken keresztül segítsük a fejlődésedet. A Program során lesz egy személyre szabott Útleveled, amelyben követheted a projektjeidet, céljaidat és azok közös kiértékelését.

Az objektív érékelés azért is fontos, mert gyakornoki programunk ideje alatt 3 grade szinten van lehetőséged bizonyítani, ami hatással van az órabéredre is.

Hetente minimum 2,5-3 napot töltesz nálunk. Fontos az egyensúly, az iskolai tanulmány ugyan olyan fontos, mint az itt végzett munkád (végül is azért vagy most itt, mert a megfelelő tanulmányokat folytattad)! Időben jelezd és a ZH, vizsga időszakban rugalmasan igazodunk tanulmányaidhoz, igyekszünk ebben támogatni.

A vállalásaid nem csak Abesse felé vesszük komolyan, az iskola felé is. Ha belevágtál, be kell fejezni! Mi is úgy tervezünk, hogy végezni fogsz terv szerint!

Már a szakdolgozatod témáján gondolkozol? Keresd fel bátran a mentorodat, vagy szenior kollégáink egyikét, segíteni fognak.

 

Mikor jelentkezz hozzánk?

Elsősorban akkor, ha az Abesse felkeltette szakmai érdeklődésedet! A legfontosabb, hogy motivált legyél, tanulni akarj! Ez egy szakmai műhely, fontos, hogy Te is így gondolj az itt töltött idődre.

  • Ha folyamatban lévő aktív vagy épp BSc, MSc passzívált nappali tagozatos hallgató vagy

  • C#; .Net; MS SQL; ASP.Net; SQL programozást tanulsz

  • Ha még kb. 1,5 fél év, de minimum 1 félév hátra van az iskolai tanulmányaidból

Ha felkeltette az érdeklődésedet gyakornoki programunk, írj az

ORG.REC@abesse.hu

címre.


Kövess minket social media felületeinken:

bottom of page