top of page
Project Meeting

Skálázható megoldás a vállalati belső projektportfóliók kezelésére.

A "Business Eye", röviden B.eye, az Abesse szabadalmaztatott, skálázható alkalmazása, amely a nagyszabású vállalati belső projektportfóliók hatékony kezelésére lett tervezve, lefedve az egész folyamatot a kezdeti követelményektől a végső elszámolásig.

Maximális átláthatóság és ellenőrzés a vállalata felett

Globálisan elérhető megoldást keres a nagyszabású vállalati belső projektportfóliók kezelésére a kezdeti követelményektől a végső elszámolásig? Ezt kínálja a B.eye!

 

Főbb jellemzők:

  1. Projektkérés és tervezés: Projektkérések rögzítése és nyomon követése, költségvetések kezelése és beavatkozási pontok azonosítása.

  2. Professzionális feladatlefedés: Projektötletek dokumentálása, portfóliók kezelése és dokumentumok karbantartása egy SharePoint tárhelyen.

  3. Erőforrás- és pénzügyi tervezés: Erőforrások tervezése, időbeosztás és költségek elszámolása.

  4. Részletes projektvégrehajtás: Berendezések, alvállalkozói és munkaerőköltségek nyomon követése, valamint erőforrások és időjelentés kezelése.

  5. Alvállalkozói kezelés: Fixáras és idő- és anyagelszámolás támogatása, csökkentve az adminisztratív terheket.

  6. Integrált portfóliókezelés: Kapacitási igények kezelése, szűk keresztmetszetek azonosítása és integráció a meglévő rendszerekkel.

  7. Értékteremtés menedzsment: Előrejelzések készítése a költségek, haladás és ütemtervek tekintetében.

  8. Eszközök projektmenedzserek számára: Státuszfrissítések és problémák gyors azonosítása.

  9. Egyedi jelentések: Valós idejű, szerepalapú, testreszabható jelentések a döntéshozatalhoz.

Jellemzők és előnyök

A B.eye hatékonyan kezeli az egész Lead to Cash (L2C) folyamatot, automatikus figyelmeztetésekkel ellátott monitorozó rendszert és testreszabható elemző modult kínálva az időben történő döntéshozatalhoz. Ideális olyan vállalatok számára, amelyek több mint 30 projektet kezelnek és több mint 50 embert foglalkoztatnak, támogatva olyan iparágakat, mint az IT, tanácsadás, marketing és ügyvédi irodák.

A B.eye rendkívül rugalmas, és könnyen hozzáigazítható a meglévő üzleti folyamatokhoz. Csapatunk szakértői támogatást nyújt a bevezetéshez és testreszabáshoz, biztosítva, hogy a megoldás megfeleljen az Ön specifikus igényeinek.

bottom of page