top of page
cq5dam.web.1280.1280.jpeg

A digitális átalakulás elősegítése 47 millió ügyfél számára

Az E.ON Csoport, Európa vezető energiaipari szereplője, amely kiterjedt energiahálózatokat és infrastruktúrát működtet, számos kulcsfontosságú kihívással néz szembe a digitalizációs kezdeményezések során. Az Abesse, mint kulcsfontosságú partner, támogatja az E.ON-t számos taktikai területen, mint például az Azure Cloud Platform megoldások, szoftverfejlesztés, alkalmazástámogatás és szakmai erőforrások biztosítása.

Gyors fejlesztés egyszerűen

Az Abesse több mint két évtizede működik együtt az E.ON Csoporttal, számos nagyszabású projektben együttműködve különböző régiókban, beleértve Németországot, Magyarországot, az Egyesült Királyságot és Skandináviát.

Megoldás és megközelítés:

Módszertan: Mind a hagyományos vízesés, mind az agilis módszertanokat alkalmazzák az egyedi szoftverfejlesztés során.

Azure Cloud Platform megoldások: Felhasználva a felhőalapú szoftverfejlesztés jobb skálázhatóságára, teljesítményére és megbízhatóságára.

Kulcsfontosságú kezdeményezések:

  • Egyedi szoftverfejlesztés: Az üzleti igényekhez igazított projektek, nyilvános portálok fejlesztése, valamint az Azure Machine Learning használata fejlett analitikához és előrejelző betekintésekhez.

  • Támogatási szolgáltatások: Kritikus üzleti alkalmazások karbantartása és optimalizálása, felhő platform kezelési szolgáltatások nyújtása, és a folyamatos működés biztosítása.

  • Szakmai erőforrások: A szerződés élettartama alatt több mint 100 IT szakember biztosítása, beleértve projektmenedzsereket, üzleti elemzőket, fejlesztőket és Salesforce- és SAP-szakértőket, hogy kielégítsék a projektigényeket.

Eredmények és előnyök

Az Abesse és az E.ON Digital Technology együttműködése jelentős javulásokat eredményezett az E.ON működésében. A felhő- és platformkompetencia, az egyedi szoftverfejlesztés, a támogatási szolgáltatások és a szakmai erőforrások biztosítása optimalizálták az E.ON hatékonyságát, csökkentették az összköltségeket, és növelték az erőforrások kihasználását.

bottom of page