top of page
Construction Site

Fokozott digitális élmény a vásárlóknak, és alkalmazottaknak egyaránt

A Graphisoft elkötelezett amellett, hogy az építőipar szakembereinek lehetővé tegye, hogy a modern építészeti projekteket hatékonyabban és innovatívabban tervezzék és valósítsák meg fejlett technológia segítségével. A végső cél az, hogy a Graphisoft termékei és megoldásai bárki számára, bárhol a világon hozzáférhetők legyenek. A siker kulcsa a megfelelő eszközök, folyamatok és emberek összhangja ezzel a vízióval. Az Abesse kulcsszerepet játszik a Graphisoft digitalizációs erőfeszítéseinek felgyorsításában.

A digitális átalakulás előmozdítása az építészeti, mérnöki és kivitelezési (AEC) iparban

Az Abesse 15 szakértőt biztosít egy Skálázott Agilis (SAFe) keretrendszerben, hogy támogassa a Graphisoft fejlesztő és támogató csapatait, rugalmas skálázást kínálva az aktuális igények alapján. Ezek az erőforrások magukban foglalják a projektmenedzsereket, építészeket, vezető fejlesztőket, fejlesztőket, tesztelőket és terméktulajdonosokat.

Megoldás és megközelítés:

  • SAFe Keretrendszer: Támogatja a fejlesztési folyamatokat az aktuális igényekhez igazodó rugalmas skálázással.

  • Azure Cloud Platform Megoldások: Felhőalapú előfizetéses licencelés és identitáskezelés megvalósítása.

Kulcsfontosságú kezdeményezések:

  • Fokozott vásárlói élmény: Fejlesztett felhasználói élmény a Graphisoft termékek böngészéséhez és vásárlásához világszerte.

  • Tanulási portál projekt: A Graphisoft hivatalos tudás- és oktatási portáljának fejlesztése.

  • Digitális eszközkezelési projekt: Hatékony dokumentum- és eszközterjesztési rendszer kidolgozása a SharePoint Online-on.

  • SaaS átállás: Támogatta a Graphisoft átállását egy előfizetés-alapú üzleti modellre, amely szorosan igazodik kereskedelmi stratégiájukhoz a bevételnövekedés felgyorsítása érdekében.

Eredmények és előnyök

A Graphisoft számára stratégiai jelentőségű, hogy termékeik és szolgáltatásaik világszerte elérhetők legyenek, kielégítve 120,000 ügyfelük igényeit bármilyen eszközön, bármikor. Az ügyfelek felhatalmazása egy egyszerűsített e-kereskedelmi platformmal növeli az éves bevételeket. Az optimális ügyfélélmény biztosítása és a versenyképesség fenntartása jelentős kihívásokat jelent, amelyek innovatív technológiai megoldásokat igényelnek, hogy hozzájáruljanak a Graphisoft sikeréhez.

bottom of page