top of page
Project Meeting

Egy jövőbiztos együttműködési platform a felhasználói hatékonyság növelésére

Az Abesse vezette az EON SharePoint infrastruktúrájának modernizálását és egyszerűsítését, több forrás egyesítésével egy egységes SP2019 környezetbe. Az Abesse szorosan együttműködött az EON különböző IT szervezeteivel a kritikus megoldások telepítésének biztosítása érdekében. A kihívás egy jövőbiztos rendszer létrehozása volt, amely megfelel az EON IT csapatainak sokrétű igényeinek, növelve a hatékonyságot és a megbízhatóságot.

16 TB tartalom, 80 000 felhasználói bázis, egy hibrid platform

Az EON az Abesse-szel partnerségben modernizálta IT infrastruktúráját a SharePoint tartalom és szolgáltatások fokozatos migrálásával, a SharePoint 2013-ról a SharePoint 2016-ra, végül a SharePoint 2019-re és a SharePoint Online-ra. Az egyszerű tartalmat a SharePoint Online-ra helyezték át, míg a komplex munkafolyamatok és egyedi megoldások helyben maradtak, az Azure virtuális gépeken futtatva.

Megoldás és megközelítés:

  • Módszertan: A migrációt két lépésben tervezték és hajtották végre, több forrás egyesítésével egy egységes SP2019 környezetbe.

  • Csapat együttműködés: Az Abesse szorosan együttműködött több ország EON IT csapataival a hálózati konfigurációk, tűzfalak és egyéb szükséges beállítások elvégzése érdekében. A cseh csapattal való együttműködés kulcsfontosságú volt az egyedi megoldások migrálásában.

  • Automatizálás és támogatás: PowerShell script csomagokat hoztak létre a tartalom és szolgáltatások migrációjának támogatására és automatizálására.

 

Kulcsfontosságú kezdeményezések:

  • Egységes környezet: Több forrás egyesítése egyetlen SP2019 környezetbe a hatékonyabb kezelés és működés érdekében.

  • Automatizált migráció: PowerShell script-ek használata a hatékony és automatizált tartalom- és szolgáltatásmigrációhoz.

  • Helyi és felhő integráció: Komplex tartalom telepítése helyben, Azure virtuális gépeken, míg az egyszerű tartalom a SharePoint Online-ra került a jobb skálázhatóság és hozzáférhetőség érdekében.

Jellemzők és előnyök

Az EON célja az adatközpontok központosítása és modernizálása, valamint a költségek csökkentése volt, ezért az Abesse-t választotta a zökkenőmentes SharePoint migrációhoz. Az Abesse fokozatos megközelítést alkalmazott, a SharePoint 2013-ról a 2016-ra, végül a SharePoint 2019-re és a SharePoint Online-ra való átállással, teljes felelősséget vállalva a projektért.

 

Ez a migráció több adatforrást egy egységes SP2019 környezetbe konszolidált, a komplex munkafolyamatokat helyben tartotta az Azure virtuális gépeken, és a tartalom migrációját PowerShell script-ekkel automatizálta. A projekt jelentős előnyöket hozott, beleértve a költségcsökkentést, a jobb adathozzáférhetőséget, a felhasználói élmény javulását és a kiváló mobilhozzáférést. Az Abesse sikeresen befejezte a projektet a meghatározott időn és költségkereten belül, biztosítva a folyamatos működést és egy jövőbiztos rendszert az EON számára.

4o

bottom of page