top of page
Airport

E-kereskedelmi portál, amely összeköti az utasokat

A Wizz Air célja, hogy kivételes kereskedelmi élményt nyújtson utasainak. E cél elérése érdekében az Abesse egy robusztus e-kereskedelmi portált fejlesztett ki, telepített és kezel valós időben, folyamatos támogatást és folyamatos fejlesztési kezdeményezéseket biztosítva. A kihívás az volt, hogy egyszerűsített felhasználói élményt hozzanak létre, fokozott biztonsággal és nulla leállással, biztosítva a vásárlói elégedettséget és lenyűgözve a Wizz Air érdekelteket.

Évente 60,3 millió utast kiszolgálva

A Wizz Air elsődleges fontosságú szolgáltatást és felhasználói élményt nyújt, amihez a gyors növekedés és a változó vásárlói igények miatt egy magas színvonalú e-kereskedelmi portál szükséges. 2024-re az Abesse webes platformjai segítettek a Wizz Air e-kereskedelmi felületének közép- és kelet-európai legnagyobbá válásában.

 

Megoldás és Megközelítés:

  • Módszertan: SAFe agilis, az ügyféligények sprintben történő priorizálásával.

  • Könnyen skálázható csapat: Több mint 50 szakember, köztük scrum masterek, terméktulajdonosok, fejlesztők és tesztelők biztosították a folyamatos funkciófejlesztéseket és a bevételnövekedést. •

  • Microsoft Azure Automatikus Telepítés és DevOps: környezet konszolidáció, fokozott biztonság

 

Kulcsfontosságú Kezdeményezések:

  • Automatikus Telepítés: Az Azure DevOps használatával fokozott biztonság, rendszerek online migrálása, jogosultságkezelés átalakítása és munkafolyamatok szabványosítása.

  • Automatizálás és Minőségmenedzsment: Tesztvezérelt fejlesztés, szigorú teljesítmény-, biztonsági és terhelési tesztelések végrehajtása, jelentős megtérülést eredményezve.

Eredmények és előnyök

A világ 8. leglátogatottabb weboldalának és kereskedelmi felületének fejlesztése, amely évente több mint 5 milliárd eurós forgalmat generál, komoly kihívás, amit az Abesse sikeresen teljesített, bizonyítva, hogy ideális nearshore partner. Az innovatív digitális szolgáltatások bevezetése jelentős szerepet játszott abban, hogy a Wizz Air Európa első számú ultra-low-cost légitársaságává váljon.

 

Az Abesse együttműködése a Wizz Air-rel jól mutatja egy jól strukturált, agilis és skálázható megközelítés hatékonyságát a digitális átalakulásban. A folyamatos fejlesztés, innováció, valamint a biztonságra és hatékonyságra való erős fókusz révén az Abesse jelentősen hozzájárult a Wizz Air növekedéséhez és sikeréhez a rendkívül versenyképes légiközlekedési iparban.

bottom of page